EXPOSITIE NU GESLOTEN !!! NIEUW(S) !!!

Op 17 maart 2021 zond NPO 2 in kader van Andere Tijden een programma uit over kamp Beekvliet. (tvblik.nl/andere-tijden/tijd-voor-nieuwe-politiek)

Expositie over de Beekvliet gijzelaars 1942 -1944 is weer gesloten. Door de nieuwe maatregelen is de expositie tot nader order gesloten.

 

We hopen daarna in elk geval weer geopend zijn. En werken intussen hard om de overname van de boerderij te realiseren om de Expositie permanent te kunnen maken.

Om toegang tot de expositie te kunnen garanderen, werken we met een reserveringssysteem. U kunt daarbij uitgaan van de gepubliceerde openingstijden. (Het aantal tussen haakjes geeft het aantal vrije plaatsen aan).

Groepsrondleiding op aanvraag. Bij groepen van minimaal 6 personen kunnen we ook aangepaste openingstijden hanteren.

Stichting Gijzelaars Beekvliet en Haaren is medeorganisator van de expositie. Indien u op prijs stelt om met deze Stichting in contact te komen of indien u wenst dat het Bestuur van de Stichting geinformeerd wordt over uw bezoek aan de expositie, noteert u ‘Ja’ in het betreffende vakje.

De ervaring van andere bezoekers leert dat het raadplegen van de Digitale Expositie op deze website waarde toevoegt aan uw bezoek van de expositie.

Om een tijdstip te reserveren klik op de door u gewenste datum en tijdstip in de agenda.

Reserveer uw bezoek