VOOR BEZOEK RAADPLEEG RESERVERINGEN

Om toegang tot de expositie te kunnen garanderen, werken we met een reserveringssysteem. De sluitingstijd is voor alle bezoekers 17.00 uur. U kunt daarbij uitgaan van de gepubliceerde openingstijden. (Het aantal tussen haakjes geeft het nog openstaande vrije plaatsen aan).

Groepsrondleiding op aanvraag. Bij groepen van minimaal 6 personen kunnen we ook aangepaste openingstijden hanteren. Voor aanvragen; info@gijzelaarskampbeekvliet.nl of 06 10053985  
Stichting Gijzelaars Beekvliet en  Haaren is medeorganisator van de expositie. Indien u op prijs stelt om met deze Stichting in contact te komen of indien u wenst dat het Bestuur van de Stichting geinformeerd wordt over uw bezoek aan de expositie, noteert u ‘Ja’ in het betreffende vakje.

De ervaring van andere bezoekers leert dat het raadplegen van de Digitale Expositie op deze website waarde toevoegt aan uw bezoek van de expositie.

Om een tijdstip te reserveren klik op onderstaande button en vervolgens op de door u gewenste datum en tijdstip in de agenda. Na invulling van uw persoonlijke gegevens en uw mailadres ontvangt u een bevestiging van de ontvangst van uw reservering en een bevstiging van de resrevering per mail. U ontvangt ook een herinneringsmail daags voor u bezoek.

Reserveer uw bezoek

DE STICHTING GIJZELAARSKAMPEN SINT-MICHIELSGESTEL IS VOORNEMENS DE EXPOSITIE GEGIJZELD MAAR NIET VERSLAGEN IN DE VORM VAN EEN INFORMATIE-, DOCUMENTATIE- EN EDUCATIECENTRUM

EEN PERMANENT KARAKTER TE GEVEN.

UW STEUNBETUIGING  IS DAARBIJ  – via info@gijzelaarskampbeekvliet.nl MEER DAN WELKOM.